Close

Anders Lindqvist

Anders har alltid haft ett väldigt starkt intresse av hälsa och idrott. Så länge han kan minnas så har han hållit på med någon form av idrott.  Anders har bl.a bakgrund i hockey, kampsport, klättring och nu på senare år styrketräning och framför allt crossfit. Via sitt idrottande utvecklade han tidigt ett intresse för kost och näring och började experimentera med kosten och olika typer av tillskott för att kunna prestera bättre och återhämta sig snabbare. År 2012 beslöt han sig att göra sitt stora intresse till ett yrke och utbildade sig till näringsterapeut. Utbildningen resulterade i en tjänst som butikschef på två av Sveriges mest välsorterade hälsokostbutiker (Gryningen och senare Lifeland) under drygt fem års tid. Under dessa år fick Anders upp ögonen för kinesiologi och utbildade mig i yrket, först på svenska Kinesiologiskolan och senare vidare på Kilmaninstitutet hos Ulf Kilman. Nu arbetar Anders både som kinesiolog, näringsterapeut och personlig tränare.

Anders är utbildad Holografisk kinesiolog, Kilmaninstitutet. Dipl. kinesiolog, Svenska Kinesiologiskolan. Dipl. näringsterapeut, Nordiskt näringscenter samt Lic. Personlig tränare, The Academy.

Jag är otroligt stolt över att få vara en del av Behandlingsteam Pernilla Carrier och kommer att kunna bidra med en mycket bred kunskap och förståelse om hur människokroppen fungerar och vad den behöver för att kunna prestera på bästa möjliga sätt.

 

Tidsbokning/frågor


Telefonbokning
Ring 08-663 41 50
Mobil 073-660 32 76

Onlinebokning
Boka Anders online

Kontakt Anders 
anders@pernillacarrier.se

Priser, Anders Cosima Lindqvist | Kinesiologibehandling

Nybesök: 120 min 2.200 kr

Återbesök: 90 min 1.500 kr

Stärkande: 60 min 1.200 kr

Stärkande: 30 min 950 kr

Kost och livsstilsrådgivning: 60 min 1.600 kr

Presentkort
På valfritt belopp.

Betalning
Kontant, Kort & Faktura

Mottagning
Behandlingsteam Pernilla Carrier (CarrierCarrier). Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning
Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök
Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.
Vid nybesök, kom 15 minuter före utsatt tid för att fylla i vårt hälsoformulär.

GDPR
Vi samlar och registrerar dina personuppgifter i enlighet med gällande lag. Vi svarar gärna på dina frågor om detta.