Emotion Code

Stärker och balanserar dig känslomässigt, mentalt och själsligt

Frigör lagrade känslomässiga blockeringar

Emotion Code går utmärkt att utföra både på plats och på distans.

Allt levande vibrerar i en specifik frekvens. Känslomässiga och negativa blockeringar har en låg frekvens vilket stör vår energikropp och kan leda till sjukdomar, fysisk smärta, ångest och depression m.m.FF

The Emotion Code är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp. Allt vi erfar i livet lagras i våra minnesceller och med Emotion Code medvetandegörs dessa förträngda och inkapslade känslor.

Kinesiologi

Genom kinesiologisk muskeltestning får terapeuten fram vilka känslor som behöver läkas och frigöras samt vilka händelser som har skapat dessa blockeringar. Metoden kommer ursprungligen från USA och har arbetats fram under många år av kiropraktorn Dr Bradley Nelson.

Mer flöde och kraft i livet

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier har lärt oss metoden av Terri Kosmicki som regelbundet ger sina behandlingar här hos oss på kliniken. Åsa Lennartsson är den terapeut som arbetar mest med Emotion Code, hon arbetar även med Holografisk kinesiologi, många klienter ser en fördel att kombinera dessa två djupverkande behandlingar. Emotion Code är en mjuk behandlingsform som passar alla som önskar läka sitt emotionella bagage och leva livet fullt ut. Om du bokar Emotion Code med Åsa så arbetar hon även med flera djupa andra behandlingsformer som hon har lärt sig utav Terri, detta upplevs av många klienter att det bidrar till mer flöde och kraft i livet på både fysisk, känslomässigt och själsligt plan.

Pris: Åsa Lennartsson
Nybesök 90 min 1500 kr
Återbesök 60 min 1200 kr

Distans nybesök eller återbesök: 60 min 950 kr, 30 min 550 kr.