2012 drabbades jag av en utmattning, som skapade obalans i hela min kropp. Jag har haft en mängd diffusa symptom sedan dess och förtvivlat försökt få hjälp av olika läkare.

Jag kände tydligt att något var fel, men inget hittades med de tester den ”traditionella” sjukvården använder sig av. Läkare kunde sitta och anta saker, som jag visste inte stämde.

NB_Drinkar_Bakgrundsbild.com 2059

Jag var desperat och hann även prova en hel del alternativa vägar, som akupunktur och en alternativ läkare som var specialiserad på sköldkörteln. Till slut fick jag tipset att kontakta Åsa. Jag ringde och förklarade hur desperat jag var, och fick ganska snart en tid att träffa henne. Åsa gick grundligt igenom min kropp med hjälp av kinesiologisk muskeltestning. Allt det jag kände var fel, kunde Åsa pricka in.

Jag började gå på behandling och ganska snart började jag känna skillnad i kroppen. Min kropp slutade samla vätska, jag gick ner i vikt och jag blev av med de vallningar jag tidigare haft. Min mage, som varit ett problem i över 20 år, som jag hade testat allt som går att testa för fick jag ordning på och jag mådde bättre än jag kunde minnas.  Jag fick mer energi och orkade börja träna igen.

Marathon

Nu kan jag leva min stora passion med löpningen fullt ut igen. Jag har hunnit med att springa en massa lopp, inkl. ett Marathon, som varit en dröm sedan jag var liten. Jag är ingen elitlöpare, men det är lika roligt varje gång mina resultat förbättras med hjälp av de Åsa får fram att jag behöver.

Jag kommer aldrig sluta gå hos Åsa. Hon är otroligt säker på det hon gör och engagerad. Jag får alltid svar på de frågor jag har. Åren efter utmattningen och den desperation jag kände – det går inte att beskriva i ord hur tacksam jag är över att kunna leva livet fullt ut igen.

Leila