Close

mars 27, 2017

Jag har kunnat sluta med min astmamedicin!

Maria Halldén

Jag har varit en kund hos Christina Rindsjö i ett år nu och rekommenderar henne varmt till alla som behöver ett stöd för att nå optimal hälsa.
Christina utövar sitt arbete med stort hjärta, fantastisk kunskap och guidad med en ovanligt stark intuition. Hon är en sann healer i sin renaste form och så hängiven sin väg att bidra till hälsa på alla plan.

Kinesiologin har gett mig min hälsa tillbaka och en stark övertygelse på att läkning behöver ske på ett holistisk sätt. Våra kroppar besitter så mycket visdom som bara väntar på att få komma upp till ytan. För att det ska ske behöver vi börja lyssna på våra kroppar.

Christina har guidat mig på ett vackert sätt där hela jag har fått tagit del i läkningen med kropp, själ och sinne. Det som jag ofta saknar i traditionell läkarvård är denna helhetssyn på människan. Vi behöver hitta och läka grundorsaken till våra symptom inte bara behandla symptomen med läkemedel. Christina ger av sin tid, sin stora kunskap och fina läkande energi på ett så generöst sätt att jag är henne evigt tacksam.

Det kan tilläggas att jag efter behandling hos Christina kunnat sluta med alla läkemedel för min astma som jag tidigare tagit. När det gäller min hälsa så har Christina min fulla tillit.

Maria Halldén
Yogalärare och yoga center coordinator