Close

oktober 22, 2019

ÖPPET HUS 18 mars 2020!

Ja, vi håller öppet i Corona tider, med god hygien mellan varje klient och i lokalen. Vi ber alla som kommer hit att direkt gå och tvätta händerna med tvål och varmt vatten.

Onsdag 18 mars kl. 09.30-19:00 bjuder vi in till Öppet hus! Så ta med alla du känner och kom till vår oas mitt i Stockholms stad och ta del av kostnadsfri rådgivning, näringstester, erbjudanden, meditation, föreläsningar samt powerfika.

Vi erbjuder 10% rabatt på allt sortiment i butiken, fina presenter och presentkort.

Vi finns tillgängliga under hela dagen för kostnadsfri rådgivning här på plats i lokalen samt via telefon.  Under dagen finns även möjlighet att kinesiologiskt testa fram vad du har för näringsbehov, bokas innan till asa@pernillacarrier.se eller bara kom, drop in i mån av plats. Telefonrådgivningen bokas helst in så att vi kan planera, men du kan självklart chansa.

Program:

Kl. 10:00 – Röstyoga meditation – Pernilla Carrier

Kl. 12:00 – Holografisk kinesiologi – Pernilla föreläser om immunförsvaret och visar hur Holografisk kinesiologi kan bidra till läkning av kroppen, både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Kl. 15:00 – Emotion Code – Åsa Lennartsson föreläser och demonstrerar Emotion Code.

Kl.17:00 – Holografisk kinesiologi – Pernilla föreläser om immunförsvaret och visar hur Holografisk kinesiologi kan bidra till läkning av kroppen, både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Kl. 18:00 – Emotion Code – Åsa Lennartsson föreläser och demonstrerar Emotion Code. (samma som kl 15)

VARMT VÄLKOMNA!