Du kan stärka dig själv och din kropp genom att äta rent och bra under 2 – 5 dagar.

Öka på så att du äter nästan bara gröna grönsaker, mycket broccoli, avokado, gurka, spenat, sallad, groddar och bär mm toppa med ekologisk olivolja, frön och lime.

Drick minst 2 liter rent vatten per dag. Känner du att du behöver mer mat så lägg till quinoa eller bovete. Du kan göra goda nyttiga gröna smoothies.

Tag bort alla raffinerade produkter, allt ’vitt’ (mjölk, mjöl, socker och salt) under dessa dagar, även kaffe, svart te, alkohol och cigaretter. Här hittar du hälsosamma alternativ till allt ’vitt’.

  • Rör på dig mer än vanligt dessa dagar, helst varje dag minst 30 minuter, så att ditt hjärta slår snabbare och du blir ordentligt varm. Gör minst ett rejält bastubad under din detox och torrborsta hela kroppen mot hjärtat, drick då minst 1/2 liter extra vatten.
  • Om du är typen som gärna smörjer in dig så unna dig en härlig kroppsolja eller lotion utan mineraloljor och kemikalier. Köp en på hälsokosten.
  • Optimalt är att lägga till ett par riktigt bra näringstillskott, jag (Pernilla) har de senaste 15 åren spenderat en hel del tid på att leta bra tillskott och de preparat vi har i butiken är de skonsammaste och bästa på marknaden. Om du inte redan äter dem rekommenderar jag Glow, Basic och Focus under en detox.Du kan läsa och beställa dem i vår butik.

Kinesiolog behandling
Du som vill ta steget längre är välkommen på en kinesiologi behandling, då får kroppen stöd att hitta det som är i behov av att stärkas upp och rensas ut. Resultatet blir att du får stöd att öka kroppens självläkning och du blir ännu friskare och starkare.

Kost och näringsrådgivning

Du som vill ha råd om kost, näring och tillskott anpassat till dig läs mer här

Bästa hälsningar,

Pernilla Carrier