Jag kan varmt rekommendera att gå kursen Kinesiologi för Husbehov med Pernilla Carrier.

Jag använder tekniken dagligen för att bli mitt starkaste jag. Nu vet jag att min säng står på ett bra sätt, madrassen klarade muskeltestet men det gjorde däremot inte kuddarna. Efter att ha bytt ut kuddarna har jag nu fått mindre huvudvärk och nackvärk. Garderoben är genomgången och allt som inte klarade muskeltestet åkte ut. Likaså skorna (utom vinterkängorna). Därefter soffan och matbordet klarade sig men stolarna gjorde mig svag. Dessa är utbytta till stolar som nu gör mig stark vilket gör att jag kan sitta längre.

Jag hade väldigt ont i fötterna av mina vinterskor, det var rejäla kängor med inbyggda isdubbar. Eftersom jag normalt har mycket ont i kroppen så vågade jag inte gå utan dessa dubb-kängor trots att de inte klarat muskeltestet. Tänkte att det är bättre att inte ramla på isgator än att skorna klarade muskeltestet. Men fötterna var försvagade och jag hade ständigt ont. Pernilla rekommenderade att skorna slängdes ut och nya införskaffades. Jag hade min man med som också gått kursen. Vi gick igenom hela raden på damkängor på XXL. Tre klarade testet och det snyggaste köptes. Inga fotsmärtor mer!

Jag gör även muskeltest på barnen med för att stärka min familj. Maten likaså, det känns bra att kunna hålla koll på att kroppen klarar viss sorts mat. Nu när jag stärkt upp kroppen klarar jag tom mat som jag tidigare varit stark överkänslig mot. Kort sagt så jag har fått verktygen för att själv kunna stärka kroppen och bli en bättre version av mig själv.

För tre år sedan hade jag fruktansvärt ont i kroppen och massor av smärtstillande och även nervsmärtstillande mediciner. Dimmig blick, halv ansiktsförlamning, har svårt att hålla upp kroppen och massor av vätska som bundits upp i kroppen. Vilken skillnad det är nu! Utan mediciner och på väg mot ett mål att bli helt frisk!

Jag går även regelbundet på kinesiologibehandling hos Pernilla för att rensa ut toxiner som stör min kropp, jag äter preparaten som kommer upp i behandlingen för att stödja den processen. Jag har även lärt mig att testa behov på preparat, och att urskilja vilka preparat om är stärkande respektive störande

Kan tillägga att jag har fibromyalgi och att jag idag har kunnat ta bort samtliga smärtstillande mediciner genom att lyssna på kroppen och äta det kroppen vill ha. Min endometrios jag lidit av i 25 år är helt borta! Det är fantastiskt!

Jag fortsätter min resa för att bli helt frisk.

Stort tack Pernilla och hela teamet!
Carolina Hellström

Kinesiologi Behandlingsteam Pernilla Carrier

Vill du må bra, ha kraft och få bestående resultat?
Vi har metoderna för att förstå vad just din kropp vill prioritera att stärka, rensa ut och balansera. Din kropp har svaren. Vi arbetar också med dig som är frisk och vill optimera kroppen och hjärnan att bli ännu starkare, snabbare och skarpare.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med  både fysiska och mentala/själsliga behandlingar. Här kan du läsa om våra behandlingsmetoder.

Vi är alla utbildade kinesiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm. Varmt välkommmen med frågor och bokningar info@pernillacarrier.se