Close

Malin Brodén | Kinesiologi

Kinesiolog Malin Brodén

Malins väg in i kinesiologins värld tog sin början då hon då hon i många år letat alternativ till ett bättre mående. När hon så småningom kom i kontakt med holografisk kinesiologi öppnade sig en helt ny värld och intresset för det alternativa och kinesiologin tog en helt ny form.

Malin har alltid haft ett brinnande intresse för hur kosten påverkar oss och 2012 började hon utbilda sig till näringsterapeut på Nordiskt Näringscenter i Stockholm. Detta följdes av utbildningar inom anatomi och fysiologi på högskola och på Axelsons samt en 1-årig utbildning på Lillsveds Idrottsfolkhögskola där hon fördjupade sig i kosten samt skrev en uppsats om de vita gifterna.

2014 utbildade hon sig till Holografisk kinesiolog på Kilmaninstitutet. Under utbildningen beslutade hon sig för att säga upp sig från sitt dåvarande jobb efter 15 år för att helt satsa på att arbeta med människors hälsa. Det var då hon blev en del av behandlingsteam Pernilla Carrier.

Hon har även utbildat sig i Emotion Code som är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp. Malin har utbildat sig och utbildar sig regelbundet hos Terri Kosmicki, en efterfrågad och skicklig energiterapeut från USA.

Malin ger även Access Bars behandlingar, som är en avstressande behandling som används flitigt på stresskliniker och som har en stor positiv inverkan på det parasympatiska nervsystemet.

Det Malin vill är att alla människor ska få möjlighet till en bättre hälsa och ett bättre välmående då hon själv vet hur det är att gå från tron att aldrig kunna bli frisk till ett liv utan smärta men med energi, livslust och glädje.

 

Tidsbokning/frågor


Telefonbokning
Ring 08-663 41 50
Mobil 070 759 26 64

Onlinebokning
Boka Malin onlineKontakt Malin Brodén
malin@pernillacarrier.se

Priser, Malin Brodén | Kinesiologibehandling

Nybesök: 120 min 1.800 kr

Återbesök: 90 min 1.350 kr

Stärkande: 60 min 950 kr

Stärkande: 30 min 550 kr

Emotion Code – Mental behandling

Nybesök: 90 min 1.350 kr

Återbesök: 60 min 950 kr

Presentkort
På valfritt belopp.

Betalning
Kontant, Kort & Faktura

Mottagning
Behandlingsteam Pernilla Carrier (CarrierCarrier). Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning
Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök
Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling.
Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.

GDPR
Vi samlar och registrerar dina personuppgifter i enlighet med gällande lag. Vi svarar gärna på dina frågor om detta.