Pernilla Carrier

Pernillas arbete bygger på att bidra till bättre hälsa, mer kraft och bestående resultat.

Onlinebokning
Boka Pernilla online

Hon anlitas av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin. Genom sina föreläsningar, utbildningar och kroppsbehandlingar i kinesiologi har hon hjälpt tusentals människor till ett bättre liv.

Kinesiologi
Hon har utbildats i Holografisk kinesiologi av Ulf Kilman och hon anlitas regelbundet av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin.

Hon arbetar också med Tuning, mental kinesiologi ‘Tune up’!  så att du snabbare når dina mål.

Jag hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.
Behandlingsteam Pernilla Carrier grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman. Vi har även utbildning i kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.

Tidsbokning/frågor

Telefonbokning 

Ring 08-663 41 50

Onlinebokning

Boka Pernilla online

Kontakt Pernilla Carrier

pernilla@pernillacarrier.se

Priser, Pernilla Carrier | Kinesiologi behandling

Nybesök: 120 min 3.100 kr

Återbesök: 90 min 2.700 kr

Återbesök: 60 min 2.000 kr

Stärkande: 60 min 2.000 kr

Stärkande: 30 min 950 kr

Tuning – Mental kinesiologi behandling

Nybesök: 90 min 1.800 kr

Återbesök: 60 min 1.800 kr

Presentkort

På valfritt belopp.

Betalning

Kontant, Kort & Faktura

Mottagning

Behandlingsteam Pernilla Carrier (CarrierCarrier). Kaptensgatan 11. Östermalm (T-bana Östermalmstorg).

Om- eller avbokning

Skall ske 48 timmar innan bokad tid. Du kan göra det själv på onlinebokningen. Vill du boka av senare än 48 timmar före din bokning så kan du nå oss på telefon 08-663 41 50 i detta fall utgår full debitering om du eller vi inte lyckas hitta en ersättare.

Att tänka på inför ditt besök

Tag med de eventuella näringstillskott du äter och ät inga samma dag som din behandling. Jag vill se hur din kropp mår utan stöttning av näringstillskott.