Onsdag 11 november.

På plats här i lokalen eller på länk via Zoom.
80 % av immunförsvaret sitter i tarmen, det är alltid viktigt att ha en god tarmhälsa, kanske ännu mer nu i dessa tider. Vill du ha en glad mage som är lugn och nöjd? Många människor besväras av svullen mage, gaser, förstoppning och magont. Diagnoser som IBS, Crohns, Ulcerös kolit samt magkatarr och magsår blir allt vanligare. Inflammationer är en vanlig bidragande orsak.

Kom och lyssna på kvällens föreläsning och prova på kinesiologi. Vi har lång erfarenhet och har bidragit till att många människor har blivit fria från sina mag- och tarmproblem. Vi ger dig konkreta råd och tips så att du får kunskap om hur du kan balansera och läka din mage och tarm. Din kropp har svaren!

Vi föreläser om temat och vi visar hur vi arbetar, diagnostiserar samt behandlar kroppen med hjälp av kinesiologi. Vi har metoder för att se vad som behöver rensas ut och vad som behöver stärkas för att kroppen skall kunna göra sitt jobb ordentligt. Det kan vara bakterier, parasiter och svamp mm som skapar magproblem. Vi arbetar även med inflammationer och hormonstörningar som påverkar tarmarna. Intoleranser och överkänslighet kan vi hjälpa till att detektera med hjälp av muskeltester.

Det bjuds på hälsosamt snacks!

Vi håller alltid hög hygien själva och i lokalen, vi ber dig som visar symptom som kan vara Corona, Covid-19 stanna hemma.

Varmt välkommen hit till vår lokal eller delta på länk via Zoom!

Onsdag 11 november kl 18.00 – 20.30.

Anmälan: Senast 10 november med namn, adress, tele och datum 11 nov till, om du vill vara med via Zoom så skriv det: asa@pernillacarrier.se

Pris: Kostnadsfritt, med obligatorisk anmälan. Om du inte kommer, utan att boka av debiterar vi 300 kronor.

Antal: Max 10 personer.

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se