Close

december 7, 2016

TEMAKVÄLL – Balansera dina hormoner

balansera dina hormoner

Onsdag 23 oktober

Är du trött på stress och känslomässig obalans? Du kan själv göra stora förändringar och förbättringar.

Många lider av binjurestress, sköldkörtelproblematik, klimakteriebesvär, PMS, infertilitet och depression, vilka alla är symptom på obalanser i hormonsystemet. Kom och lyssna på kvällens föreläsning och prova på kinesiologi. Vi ger dig handfasta råd och tips så att du och dina hormoner kommer bättre överens. Din kropp har svaren!

Åsa Lennartsson och Anders Cosima Lindqvist kommer bland annat prata om olika orsaker till hormonstörningar, samt vilka livsstilsförändringar du kan göra. Vi kommer även att visa hur vi arbetar, diagnostiserar samt behandlar hormonstörningar med hjälp av kinesiologi. Med kinesiologi balanseras både sköldkörtelhormoner och binjurehormoner mm samt signalsubstanser som serotonin. Serotoninet reglerar våra ”må-bra hormoner”.

Många av våra klienter som följer våra råd och rekommendationer vittnar om att de har blivit gladare, lugnare, fått tillbaks lusten och fler av dem som har önskat har blivit gravida. Detta är något som vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra med till fler människor.

Vi bjuder på hälsosamt snacks.

Varmt välkommen!

Onsdag 23 oktober 2019 kl 18.00 – 20.30.

Anmälan och Information

Anmälan: Senast måndag fm 21 oktober med namn, adress, tele och datum 23 okt till: asa@pernillacarrier.se

Kostnadsfritt: om du inte kommer utan att boka av så fakturerar vi 300 kronor.

Antal: Max 12 personer.

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se