Close

november 8, 2018

TEMAKVÄLL – Balansera din mage och tarm

balansera din mage

OBS! Ändring av datum!

Onsdag 8 maj 2019 (tidigare torsdag 25 april)

Vill du ha en glad mage som är lugn och nöjd? Många människor besväras av svullen mage, gaser, förstoppning och magont. Diagnoser som IBS, Crohns, Ulcerös kolit samt magkatarr och magsår blir allt vanligare.

Kom och lyssna på kvällens föreläsning och prova på kinesiologi. Vi har lång erfarenhet och har bidragit till att många människor har blivit fria från sina magproblem. Vi ger dig konkreta råd och tips så att du får kunskap om hur du kan balansera och läka din mage och tarm. Din kropp har svaren!

Malin Brodén och Åsa Lennartsson föreläser om temat och vi visar hur vi arbetar, diagnostiserar samt behandlar kroppen med hjälp av kinesiologi. Vi har metoder för att se vad som behöver rensas ut och vad som behöver stärkas för att kroppen skall kunna göra sitt jobb ordentligt. Det kan vara bakterier, parasiter och svamp mm som skapar magproblem. Vi arbetar även med inflammationer och hormonstörningar som påverkar tarmarna. Intoleranser kan vi se med hjälp av muskeltester.

Vi bjuder på hälsosamt snacks!

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Onsdag 8 maj kl 18.00 – 20.30.

Anmälan och Information

Kostnad: 200 kr per person, betalas till bg: 484-5095, skriv ditt namn och temakvällens datum. Det går även att betala på plats.

Antal: Max 14 personer.

OSA: Senast måndag6 maj till: asa@pernillacarrier.se

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se