Close

november 8, 2018

TEMAKVÄLL – Balansera dina hormoner

balansera dina hormoner

Torsdag 7 mars 2019

Är du trött på stress och känslomässig obalans? Du kan själv göra stora förändringar och förbättringar.

Många lider av binjurestress, sköldkörtelproblematik, klimakteriebesvär, PMS, infertilitet och depression, vilka alla är symptom på obalanser i hormonsystemet. Kom och lyssna på kvällens föreläsning och prova på kinesiologi. Vi ger dig handfasta råd och tips så att du och dina hormoner kommer bättre överens. Din kropp har svaren!

Åsa Lennartsson och Malin Brodén kommer bland annat prata om olika orsaker till hormonstörningar, samt vilka livsstilsförändringar du kan göra. Vi kommer även att visa hur vi arbetar, diagnostiserar samt behandlar hormonstörningar med hjälp av kinesiologi. Med kinesiologi balanseras både sköldkörtelhormoner och binjurehormoner samt signalsubstanser som serotonin. Serotoninet reglerar våra ”må-bra hormoner”.

Många av våra klienter som följer våra råd och rekommendationer vittnar om att de har blivit gladare, lugnare, fått tillbaks lusten och fler av dem som har önskat har blivit gravida. Detta är något som vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra med till fler människor.

Vi bjuder på hälsosamt snacks.

Varmt välkommen!

Torsdag 7 mars kl 18.00 – 20.30.

Anmälan och Information

Anmälan: Senast måndag 4 mars till: asa@pernillacarrier.se

Kostnad: 200 kr per person, betalas till bg: 484-5095, skriv ditt namn och temakvällens datum. Du kan även betala på plats.

Antal: Max 12 personer.

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se