Close

november 8, 2018

TEMAKVÄLL – Hur du stärker ditt immunförsvar.

Christofer Salmén

Onsdag 5 februari 2020, kostnadsfritt med anmälan.

Kom och lyssna på kvällens föreläsning och prova på kinesiologi. Vi ger dig handfasta råd och tips för en hållbar hälsa och hur du stärker ditt immunförsvar.

Anders Lindqvist och Åsa Lennartsson kommer bland annat prata om kostens inverkan på kroppen och hur vi kan stärka vårt immunförsvar. Vi kommer även att visa hur vi arbetar med kinesiologi. Din kropp har svaren!

Vi kan med hjälp av kinesiologi rensa ut mikroorganismer som bakterier, virus och parasiter. Med hjälp av behandling och preparat, så klarar vi av belastning av miljögifter, infektioner och stress vilket vi utsätts för dagligen i vår vardag. Följer du våra råd och rekommendationer så minskar du risken att bli sjuk och ökar möjligheten att slippa ‘vabruari’.

Vi bjuder på hälsosamt snacks.

Många av våra klienter som följer våra råd och rekommendationer vittnar om att de håller sig friska. Familjemedlemmar som tar efter livsstilsförändringarna får även dem bättre hälsa och kraft. Detta är något som vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill bidra med till fler!

Varmt välkommen!

Onsdag 5 februari kl 18.00 – 20.30.

Anmälan: Senast onsdag 3 februari med namn, adress, tele och datum 5 feb till: asa@pernillacarrier.se

Kostnadsfritt: om du inte kommer utan att boka av så fakturerar vi 300 kronor.

Antal: Max 12 personer.

OSA: Senast 3 februari till asa@pernillacarrier.se

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se