Välkommen 8 november på en kostnadsfri och närande kväll hos oss på kliniken eller via Zoom där vi har klimakteriet som tema. I lokalen bjuder vi på powerfika och pratar om hur du kan får än mer livs och kroppslust, samt hur man får balans i våra lyckohormoner på ett naturligt sätt? Du får även prova på en kort behandling. Vi har också alltid erbjudanden under kvällen.

Denna kväll kommer vi att prata om klimakteriets för och nackdelar, hur du kan må bättre och skapa mer balans i livet både på insidan och utsidan.  Vi kommer också att visa hur vi använder våra olika tekniker och behandlingsmetoder för att bidra till mer balans och flöde under klimakteriets alla faser.

Under åren har vi arbetat med många klienter och bidragit till mer livskvalitet och mindre klimakteriebesvär hos oerhört många klienter. Det kommer ofta hit kvinnor som ’provat allt’ och är på väg att ge upp, som efter en tids behandling och livsstilsförändringar mår mycket bättre. Det känns oerhört viktigt och värdefullt! Vi är också specialister på att hjälpa till att se över vilka preparat som är bra att äta, vilken dos och vilken sort, tyvärr är det många preparat som stör kroppen.

Åsa Lennartsson och Pernilla Carrier kommer bland annat prata om hur vi balanserar och bidrar med att höja livskvalitén för våra klienter och berätta och i viss mån visa hur vi använder tekniker/behandlingsformer som HKT Holografisk kinesiologi, Emotion Code och Tuning.

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Senast tisdag morgon 7 november, gärna tidigare. Skriv namn, adress, tele och datum på temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom. Skicka till: asa@pernillacarrier.se

Datum:
onsdag 8 november 2023 kl 18 – 20.30
Kostnadsfritt: med obligatorisk anmälan, om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer.
Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se