Välkommen på en kostnadsfri mysig afton hos oss på kliniken, vi bjuder på julfika och tips på hur du kan minska stress och finna harmoni i kropp och själ. Du får även prova på Emotion Code och Mental kinesiologi Tuning. Vi har också lite olika erbjudanden under kvällen.

Livet består av både med- och motgångar och oavsett vad som händer är det bra att kunna hantera det på ett balanserat sätt. Positiva saker kan du njuta av och problem är till för att lösas och lära sig något av.

Det vanligaste är att vi inte tillåter oss att älska oss helt och fullt och få det så bra som vi kan ha det. Vi pratar om hur vi arbetar med att lösa upp emotionella blockeringar i kroppen för att stärka och balansera våra klienter både mentalt och känslomässigt. Behandlingsmetoderna finjusterar kroppen, psyket, nervsystemet och sinnena för att du skall kunna utvecklas i den riktning du vill.

Stress har blivit en stor problematik i vår moderna livsstil, därtill är det många som går in i julstress. Vi vill under kvällen bidra till avslappning och kommer också prata om vilka negativa konsekvenser stress har på kroppen. Vi kommer ge tips på hur du kan reducera stressen i vardagen, stärka återhämtning och om hur våra behandlingar kan stärka och balansera kroppen vid utmattningssyndrom, binjureutmattning och andra symptom orsakade av ett långvarig stresstillstånd.

Åsa Lennartsson och Pernilla Carrier kommer bland annat prata om olika orsaker till stress, samt vilka livsstilsförändringar du kan göra. Vi kommer även att visa hur vi arbetar, diagnostiserar samt behandlar olika stressrelaterade obalanser med hjälp av kinesiologi, Emotion Code och Tuning.

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Skicka namn, adress, tele och datum till: asa@pernillacarrier.se
Datum:
onsdag 7 december kl 18 – 20.30
Kostnadsfritt:
med obligatorisk anmälan, om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer.
Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se