EN POWERKVÄLL FÖR MINSKAD UTMATTNING & STRESS

REPRIS PGA ATT DEN VAR SÅ POPULÄR!

Välkommen tisdag 14 maj på en kostnadsfri och närande kväll hos oss på kliniken eller via Zoom, kl 17.00 – 20.30.

Under kvällen bjuder vi på flera föreläsningar, meditation samt prova-på behandlingar, allt för att bidra till mental och fysiskt balans.

17.15 Föreläsning om utmattning och Emotion Code – Åsa Lennartsson (Holografisk kinesiolog samt Emotion Code)

18.15 Föreläsning om utmattning, rädsla och trauma från en osteopats perspektiv – Andreas Elf

19.00 Hur naprapati & akupunktur kan lindra spänningar i kroppen – Nilla Lindström

19.45 Hur vi med Holografisk Kinesiologi hjälper kroppens självläkning – Pernilla Stjernström fd Carrier

20.15 Röstyoga meditation för att minska binjurestress – Pernilla Stjernström fd Carrier

 

Vi bjuder på powerfika och pratar om hur du som är utbränd eller ’vidbränd’ kan få råd och hjälpa att få mer energi tillbaks. Du som vill får även möjlighet att prova på en kort behandling hos en eller flera av våra terapeuter. Under kvällen har vi erbjudanden i butiken och på bokningar för behandling.

Just denna kväll kommer bla Åsa Kinesiolog och Emotion Code terapeut med mer än 20 års erfarenhet att prata om hur våra kroppar och nervsystem är utvecklade för att hantera kortvarig stress som sedan övergår i återhämtning och vila. Det höga tempo och den begränsade tid för återhämtning som många människors liv innebär kan på sikt leda till att det parasympatiska nervsystemet (lugn och ro-systemet) stängs av och ett konstant påslag av det sympatiska nervsystemet (kamp eller flykt-systemet) tar över. Detta leder till utmattningssyndrom som sömnrubbningar, kronisk trötthet, huvudvärk, hjärtklappningar, orolig mage, minnesproblem m.m.

 

Osteopat Andreas med mer än 20 års erfarenhet kommer att prata om att vi är komplexa varelser som utvecklat sätt att hantera livets påfrestningar under årmiljoner. Utmattning är ett symtom som kan peka mot ett antal orsaker, både externa och interna, men utifrån ett trauma- och nervsystemsperspektiv är det ett tecken på att vi håller rädsla i kroppen. Genom att ta kontakt med vår rädsla och lära oss att trygga den genom att äga vårt nej, hitta kontakt med det som gör oss levande och att ta steg mot läkning, kan det inre tillståndet av att känna sig fast att börja lossa.

 

Under kvällen gör vi välgörande meditationer samt pratar om hur man kan på naturligt sätt stärka vårt parasympatiska nervsystem så att den blir bättre rustad för att hantera stress och lättare kan gå in in i lugn och ro- tillstånd. Vi kommer också att visa hur vi använder våra olika tekniker och behandlingsmetoder för att bidra till ett mer reglerat nervsystem.

 

Under åren har vi arbetat med många klienter och bidragit till mer livskvalitet och mindre utmattning hos oerhört många klienter. Det kommer ofta hit människor som är på väg att ge upp, som efter en tids behandling och livsstilsförändringar mår mycket bättre. Det känns oerhört viktigt och värdefullt! Utöver detta så är vi också specialister på att hjälpa till att se över vilka preparat som är bra att äta, vilken dos och vilken sort, tyvärr är det många preparat som stör kroppen.

Vi vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

 

Anmälan och Information

Anmälan: Senast måndag morgon 13 maj, gärna tidigare.
Skriv namn, adress, tele och datum på temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom. Skicka till: asa@pernillacarrier.se
Om du är med via Zoom så kommer det bli en del pauser iom att vi ger prova på behandlingar, ni kommer främst vara med på föreläsningarna.
Datum: 
tisdag 14 maj 2024 kl 17.00 – 20.30.
Kostnadsfritt: med obligatorisk anmälan. OBS! om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer i lokalen, obegränsat på Zoom.
Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se