Välkommen på en kostnadsfri uppiggande kväll hos oss på kliniken, i lokalen eller via Zoom. I lokalen bjuder vi på powerfika och pratar om hur du kan mota bort Olle i grinden och minska allergi. Du får även prova på en kort behandling. Vi har också alltid erbjudanden under kvällen.

Denna kväll viger vi till att prata och visa hur du kan minska risk för allergier, hösnuva, rinnande näsa, pollen mm. Hur du kan förbygga och orsaker till varför dessa problem uppstår. Vi kommer bla prata om hur du stärker immunförsvaret och tarmfloran och hur läckande tarm uppstår, hur stress påverkar och vad som kan göras för att förebygga det.

Under åren har vi bidragit till att många av våra klienter har antingen blivit helt av med sina allergier eller radikalt minskat dem, allt från pollen, gräs, katt, fisk mm. Vi kan aldrig garantera några resultat, det är alltid ett samarbete. Det innefattar i princip alltid livsstilsförändringar, det är även bra att tillföra vissa specifika preparat.

Åsa Lennartsson och Pernilla Carrier kommer bland annat prata om hur vi balanserar och stärker våra klienter och berätta och i viss mån visa hur vi använder tekniker/behandlingsformer som HKT Holografisk kinesiologi, Emotion Code och Tuning.

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Senast tisdag morgon 18 april, gärna tidigare. Skriv namn, adress, tele och datum på Temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom. Skicka till: asa@pernillacarrier.se

Datum:
onsdag 19 april kl 18 – 20.30
Kostnadsfritt: med obligatorisk anmälan, om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer.
Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se