Tisdag 15 september 2020.

Kom och lyssna på kvällens föreläsning om sund livsstil som stärker immunförsvaret och prova på kinesiologi. Vi ger dig handfasta råd och tips för en hållbar hälsa och hur du stärker ditt immunförsvar.

Vi kommer bland annat prata om kostens inverkan på kroppen och hur vi kan stärka vårt immunförsvar. Vi kommer även att visa hur vi arbetar med kinesiologi. Din kropp har svaren!

Vi kan med hjälp av kinesiologi rensa ut mikroorganismer som bakterier, virus och parasiter. Med hjälp av behandling och preparat, så klarar vi av belastning av miljögifter, infektioner och stress vilket vi utsätts för dagligen i vår vardag. Följer du våra råd och rekommendationer så minskar du risken att bli sjuk.

Vi bjuder på hälsosamt snacks.

Många av våra klienter som följer våra råd och rekommendationer vittnar om att de håller sig friska. Familjemedlemmar som tar efter livsstilsförändringarna får även dem bättre hälsa och kraft. Detta är något som vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill bidra med till fler!

Vi håller alltid hög hygien själva och i lokalen, vi ber dig som visar symptom som kan vara Corona, Covid-19 stanna hemma.

Varmt välkommen!

Tisdag 1 september kl 18.00 – 20.30.

Anmälan: Senast måndag 15 september, men gärna tidigare med namn, adress, tele och datum 15 sept till: asa@pernillacarrier.se

Pris: 250 kronor betalas till bankgiro 484-5095, skriv 15 sept, ditt namn, mail och tele.

Antal: Max 10 personer.

Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).

För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se