Välkommen på en kostnadsfri stärkande kväll hos oss på kliniken eller via Zoom. I lokalen bjuder vi på powerfika och pratar om hur du kan får än mer kraft och både inre och yttre styrka inför sommaren och hösten. Du får även prova på en kort behandling. Vi har också alltid erbjudanden under kvällen.

Denna kväll kommer vi att prata om och visa hur du kan får mer kraft och styrka både på insidan och i din fysiska kropp. Vad vill just du ha din styrka och kraft till, vad längtar du efter i sommare och hur vill du må till hösten?

Under åren har vi arbetat med många klienter och bidragit till inre och yttre styrka och kraft. Det är ett privilegium att få arbeta med klienter. Det innefattar i princip alltid livsstilsförändringar, det är även bra att tillföra vissa specifika näringspreparat.

Åsa Lennartsson och Pernilla Carrier kommer bland annat prata om hur vi balanserar och bidrar med styrka och kraft, höja livskvalitén för våra klienter och berätta och i viss mån visa hur vi använder tekniker/behandlingsformer som HKT Holografisk kinesiologi, Emotion Code och Tuning.

Vi i Behandlingsteam Pernilla Carrier vill nå ut och bidra till fler människors hälsa och kraft.

Varmt välkommen!

Anmälan och Information

Anmälan: Senast tisdag morgon 13 juni, gärna tidigare. Skriv namn, adress, tele och datum på temakväll samt meddela om du är med på plats i lokalen eller via Zoom. Skicka till: asa@pernillacarrier.se

Datum:
onsdag 14 juni kl 18 – 20.30
Kostnadsfritt: med obligatorisk anmälan, om du uteblir utan att avboka debiterar vi 300 kr.
Antal: Max 10 personer, minimum 5 personer.
Plats: Behandlingsteam Pernilla Carrier. Kaptensgatan 11, Östermalm, (svarta grindar utanför).
För frågor: 08 663 41 50, asa@pernillacarrier.se