Close

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt.

Vårt behandlingsteam

Vi brinner för att bidra till din hälsa och kraft.

Behandlingsteam Pernilla Carrier grundades 2013 för att vi vill nå ut till fler och arbetar med samma metodik. Vi har alla arbetat med hälsa på var sitt håll tidigare. Vi har oerhört bred och djup kompetens tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet och kunsap om att arbeta med hälsa, och vi vill arbeta med klienter som vill göra det som krävs för att nå sina mål med sin hälsa, tillsammans med oss.

Din kropp har svaren och vi är specialister på att förstå och tolka vad just du behöver på ett djupt och precist sätt. Vi arbetar med  både fysiska och mentala/själsliga behandlingar.

Vi är alla utbildade kinsiologer vid KilmanInstitutet av Ulf och Charlotta Kilman, vi har alla även utbildat oss vid Svenska kinesiologi skolan. Vi har andra utbildningar inom kost och näringslära, ledarskap, akupunktur mm.


Pernilla Carrier

Holografisk Kinesiolog, Föreläsare, Utbildare och Kostrådgivare
Pernillas arbete bygger på att bidra till bättre hälsa, mer kraft och bestående resultat. Hon anlitas regelbundet av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin. Genom sina föreläsningar, utbildningar och kroppsbehandlingar i kinesiologi har hon hjälpt tusentals människor till ett bättre liv.

Hon har utbildats i Holografisk kinesiologi av Ulf Kilman och hon anlitas regelbundet av media och journalister som expert inom hälsa och komplementärmedicin.

Hon arbetar också med mental kinesiologi ‘Tune up’!  så att du snabbare når dina mål.

-“Jag hjälper även friska och redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att toppa och må ännu bättre, att vara sitt bästa jag!”
Online-bokning

pernilla@pernillacarrier.se

Läs mer om Pernilla Carrier – Kinesiologi >>
Åsa Lennartsson

Holografisk Kinesiolog, Diplomerad Bonitolog, Auktoriserad Hälsorådgivare
Hälsa och alternativmedicin är något som alltid har legat varmt om Åsas hjärta. Hon bestämde sig tidigt för att utbilda sig till terapeut inom komplementärmedicin, för att kunna hjälpa människor att nå optimal hälsa på naturlig väg.

Åsa började sin resa inom alternativmedicin  på Bonitologiska Högskolan. Där gick hon den 3-åriga- Bonitologutbildningen (1999-2002) och förskaffade sig gedigna kunskaper inom anatomi, fysiologi, näringslära, homeopati, orientalisk medicin och kinesiologi. Hon drev sedan en egen praktik i Växjö som Bonitolog, där Åsa genom diagnosmetoden kinesiologi skräddarsydde behandlingsprogram för varje klients unika behov. Åsa har också arbetar 12 år i hälsokostbranschen som närings- och kostrådgivare.

2014 examinerade Åsa från Kilmansinstitutets Holografiska kinesiologiutbildning. Denna utbildning kände Åsa fyllde en viktig pusselbit i möjligheten att ge klienter optimal behandling på alla nivåer.

Åsa känner sig privilegierad att nu får stå som del i Behandlingsteam Pernilla Carrier, för att kunna bidra till sann hälsa.
Online-bokning

asa@pernillacarrier.se

Läs mer om Åsa Lennartsson – Kinesiologi >>