Rehab Corona, jag blev fri från Corona/Covid-19 och hormonbalans kom tillbaks.

Under våren 2020 drabbades jag som så många andra av Corona. Jag fick den utdragna varianten med en enorm trötthet, hjärndimma, tryck över bröstet och stickningar i benet. Det värsta var nog stickningarna i benet som gjorde att jag hade svårt att sova. Även orkeslösheten var otroligt jobbig. Flera läkarbesök och utredningar ledde inte någon vart förutom ett konstaterade av mina problem.

I augusti 2020 så kom jag till Pernilla på Behandlingsteam Pernilla Carrier. Efter mitt första besök upphörde stickningarna i benet, det skedde efter någon dag eller så, då kunde jag äntligen sova ordentligt igen. Helt fantastiskt! Efter cirka fyra veckor med pulver, piller och droppar som var anpassade för mina problem så kom mina krafter tillbaka. Jag kände igen mig själv efter månader med orkeslöshet och hjärndimma. Ytterligare en bonus var jag kunde sluta med mina östrogenplåster, hormonbalansen kom tillbaks och de nattliga svettningarna försvann.
Jag är så tacksam över att behandlingen hjälpte mig igenom Coronan och ännu mer tacksam över att ha hittat till Pernilla. Jag kan därför med hela mitt hjärta verkligen rekommendera Pernilla Carrier.

Christina Lenndelius
Communication Manager

Vill du läsa fler referenser så finns det HÄR.