Sedan ett par år tillbaka har jag besökt Åsa Lennartsson, verksam i Behandlingsteam Pernilla Carrier. Hennes behandling upplever jag som mycket seriös, noggrann och professionell. Jag har fått hjälp med exempelvis infektioner och svamp. Hennes upptäckter av orsak till ohälsan har varit häpnadsväckande träffsäkra. Av hennes mediciner har jag alltid blivit botad.

Senast var det svamp i kroppen som påverkade min bukspottkörteln negativt. Jag är djupt imponerad.

Jag har bekanta som i decennier gått med ett besvär utan att ha fått hjälp någonstans, när de har blivit hänvisade till Åsa och gått dit så har de också blivit botade.

Jag skulle vilja föreslå. De som är skeptiska, börja med att besöka Åsa och upplev hennes seriositet.

Johan,
Pensionär , 76 år och tidigare verksam som advokat.

Behandlingsteam Pernilla Carriers kommentar:
Detta ovan är Johans ord. Vi vill understryka att vi inte botar någonting, det vi gör är att hjälpa kroppens självläkning, då försvinner många problem. Vi arbetar med Holografisk Kinesiologi, Åsa arbetar dessutom med Emotion Code.  Vi ordinerar heller inga mediciner, och vi säger aldrig till något att sluta med sina mediciner eller ändra sin dos, detta ber vi alltid våra klienter rådgöra med sina läkare om.Vi är specialister på att finna ut vad det är som stör kroppen som mest som kroppen är stark nog att rensa ut vid behandlingstillfället, samt hitta rätt preparat för att göra detta på ett så skonsamt och säkert sätt som möjligt. Vi är experter på att rensa ut virus, bakterier, svamp, parasiter, mögel, kemikalier mm samt balansera signaltrafik och hormoner och mycket mer. Vi arbetar med hela människan, både fysiskt, känslomässigt, mentalt och själsligt.

Bilden har ingenting med Johan att göra.

Vill du läsa fler referenser så finns det HÄR.